Contact & info

 

Als u besluit om een tattoo te laten maken, vindt vooraf een gesprek plaats, waarin uw wensen, mogelijkheden en/of ontwerpen worden besproken en vastgelegd. Dit kan ook via de mail of whats app.
Wanneer er een afspraak wordt gemaakt dient vooraf te worden aanbetaald. Deze kosten worden uiteindelijk in mindering gebracht op het totale eindbedrag als u de tattoo bij ons laat zetten.
Wanneer de betaling is ontvangen, wordt de afspraak bevestigd. Als u uw afspraak wilt afzeggen, dient dit 24 uur van te voren te gebeuren. U kunt de afspraak dan verzetten. Indien u onverhoopt besluit om geen gebruik te maken van de afspraak dan ontvangt u een tegoedbon van Tattoo51 ter waarde van de reeds voldane aanbetaling die op een later tijdstip kan worden ingeruild. Onder geen beding wordt geld geretourneerd.
Het is uiteraard ook mogelijk om slechts een ontwerp te laten maken. Hierbij dient u zo duidelijk mogelijk aan te geven wat uw wensen zijn en indien nodig zoveel mogelijk referentiemateriaal aan te reiken. Op die manier proberen we tot een zo goed mogelijk ontwerp te komen. De kosten voor het ontwerp zijn afhankelijk van het ontwerp/tijdsduur en worden vooraf schriftelijk of via email aan u bevestigd. Voordat wordt gestart met het ontwerp dient vooraf de aanbetaling te zijn ontvangen. Ontwerpen die vervolgens door u worden afgewezen, blijven eigendom van Tattoo51 en kunnen worden gebruikt voor andere projecten.
Voorwaarden
> Aanbetalingen kunnen contant of via internetbankieren worden betaald.
> U dient te allen tijde zelf de juiste spelling, betekenis en plaatsing van de tatoeages te controleren. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk.

 

 

Ik werk alleen op afspraak, gewoon langs komen is geen probleem, maar er is een kans dat ik er niet ben.

Dit omdat ik zowel overdag als ‘s avonds werk, dus even contact opnemen van te voren geeft zekerheid.

Neem contact met mij op via 06 – 42 37 68 06.

of via onderstaand formulier.

Ook bereikbaar via whats app voor vragen of afspraken.

Mvg Dautzy

Vul aub alle velden in
An error occurred. Message not sent.
Bericht verstuurd
Stuur